Hoppa till innehållet

Mat & Dryck

Rödbetshummus med pistaschnötter

rödbetshummus

rödbetshummus

Bild: Helén Pe

ETC nyhetsmagasin

Den här supergoda röran innehåller så mycket fantastiska näringsämnen att njuta av! Kanske en ny klassiker hemma i ditt kök?

  1. Mixa kikärtor, rödbetor, tahini, vitlök, spiskummin och pressad citron tillsammans med salt och peppar i din powerblender tills konsistensen blir len.
  2. Häll upp i en skål och toppa med yoghurt och pistaschnötter.
  3. Ringla lite olivolja över. Dekorera gärna med rosenblad, för ögat.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

JULERBJUDANDE: 6 mån + bok

Från

Läs fram till sommaren och få Liv Strömquists senaste bok Pythian Pratar på köpet! Beställ före 15 dec. Ingen bindningstid - avsluta när du vill.

JULERBJUDANDE: 6 mån papperstidning + bok

Från

Få ETC nyhetsmagasin i brevlådan ändra fram till sommaren och Liv Strömquists senaste bok Pythian Pratar på köpet! Ingen bindningstid - avsluta när du vill. Beställ före 15 dec.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Kommentarer

Den här konversationen modereras enligt ETC:s communityregler. Läs reglerna innan du deltar i diskussionen. Tänk på att hålla god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Olämpliga inlägg kommer att tas bort och ETC förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.