Hoppa till innehållet

Mat & Dryck

”Mat är så mycket mer än vad som ligger på tallriken”

Dagens ETC.

Svenskkinesiske Jimmy Guo från senaste säsongen av Mästerkocken har precis gett ut sin första kokbok ”Mitt kinesiska skafferi”. För Dagens ETC:s läsare bjuder han på fyra recept ur boken.

– Inget ont om de svenska Kinakrogarna, men det är ju inte den maten man äter i Kina, säger han.

Den unga copywritern Jimmy Guo från Stockholm kom tvåa i den senaste säsongen av ”Mästerkocken” och kammade hem segern i den efterföljande finalduellen i ”Efter stängning”. Nu kommer han med sin första egna kokbok ”Mitt kinesiska skafferi”. 

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka helt utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Betala per månad – mer än halva priset

Från

Du får mer än halva priset första månaden. Avsluta när du vill.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser