Hoppa till innehållet

Mat & Dryck

Bästa vegotipsen för julbordet

Chefredaktören, författaren och matbloggaren Mattias Kristiansson.
Chefredaktören, författaren och matbloggaren Mattias Kristiansson. Bild: Juliana Wiklund

Dagens ETC.

Sill, julskinka och Janssons frestelse i all ära. Men är det inte dags att testa något nytt i år? Dagens ETC tog ett snack med chefredaktören, författaren och matbloggaren Mattias Kristiansson som kan allt om det växtbaserade julbordet.

Förutom det uppenbara, vad är det som skiljer veganska julrecept från de traditionella rätterna?

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

BARA IDAG: Prova en hel månad utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en månad utan kostnad. Ingen bindningstid.

86% rabatt: 3 månader för 99 kr

Från

Läs ända fram till maj och spara 603 kr. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser