Hoppa till innehållet

ETC Göteborg

Forskaren som kallar till möte

”Vi är många som intresserar oss för möten och vi har mycket att lära av varandra, både för att förstå mötens roll i organisationer och hur olika möten kan utformas”, säger Christoph Haug. 
”Vi är många som intresserar oss för möten och vi har mycket att lära av varandra, både för att förstå mötens roll i organisationer och hur olika möten kan utformas”, säger Christoph Haug.  Bild: Bild: Maria Steén

ETC Göteborg.

För första gången ska de mötas – forskare från hela världen som på olika sätt intresserar sig för möten. Den historiska sammankomsten äger rum nu i veckan i Göteborg på initiativ av mötesforskaren Christoph Haug. Själv har han studerat hur globala rättviserörelser gör när de möts. – Det är speciellt utmanande att ordna ett möte med mötesforskare eftersom man vet att man blir granskad av experter. Och det går såklart inte att slarva med detaljerna, säger Christoph Haug.

När han först lanserade idén om ett symposium var förhoppningen att kanske 20 eller 30 forskarkolleger skulle vara intresserade. Men gensvaret blev större än så. Efter bara ett par veckor hade mer än hundra mötesforskare hört av sig. I dag kommer omkring 50 av dem från 13 olika länder till Göteborg.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC Göteborg!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt i 3 mån

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln

00:00 / 00:00