Sveriges första röda dagstidning som tar gröna frågor på allvar.
Tidningen som varje vecka gör dig lite smartare.
Sveriges största och första husmagasin med ekoprofil.
Här samlar vi alla artiklar om Vad händer....
Vad händer...
Amazonas tar plats i den brasilianska valrörelsen. Den andra september går Brasilien till presidentval och två diametralt olika politiker, och personliga fiender, möts.
En ny turkisk offensiv mot den kurdiska gerillan kan göra det svårt för USA-koalitionen att på nytt mobilisera kurdiska markstyrkor mot IS.
På Filippinerna har arbetarrörelsen lyckats stoppa privatiseringar. I USA har migrantarbetare skapat ett Fair Food-program med uppförandekod, och i Palestina kämpar arbetare för sin överlevnad. ETC tar pulsen på svårigheter och framgångar i sex länder.
Det hårt prövade Zimbabwe har nu en möjlighet till en demokratisk utveckling.
Hundratals européer och nordamerikaner flyr från 5G, chemtrails, vaccin och karantäner mot covid-19 genom att skapa en koloni i Sydamerika. Men lokalbefolkningen är mindre entusiastisk.
I Jemen förvärras det som FN beskriver som världens största humanitära katastrof.
Serbiska separatister riskerar på nytt att blåsa liv i en väpnad konflikt i Bosnien, till följd av försöken att distansera sig från resten av landet.
I afrikanska Sahel-området pågår blodiga maktkamper mellan militärer och olika jihadist-rörelser. Demokratiska regeringar i flera länder uttrycker stor oro över situationen, samtidigt som militärerna ber om hjälp från västmakter som Frankrike och Ryssland.
Två av länderna som drabbades av Belarus ”hybridkrig” i höstas och såg migranter samlas vid sina gränser har börjat bygga långa gränsmurar.
Kamerun skakas av tre stora konflikter – och här samlas stjärnorna för att spela afrikanska mästerskapen.
Maskar i maten och toaletter utan rinnande vatten – arbetarprotesterna stoppade produktionen hos en av Apples storleverantörer.
Restriktionerna har på nytt lockat fler människor till demonstrationer inspirerade av konspirationsteorier.
Tio år efter att världens yngsta stat bildats llider landets 12 miljoner invånare svårt.
Fem år efter att en konflikt med koloniala rötter eskalerade i nordvästra Kamerun faller nu allt fler offer för attacker från både regeringsstyrkor och separatister.
Indiens omstridda jordbrukslagar, som mobiliserat tiotals miljoner människor i mer än årslånga protester, dras tillbaka. Världshistoriens kanske största proteströrelse har nått framång.
Tusentals människor dog och nära 800 000 kördes ut ur landet.