ETC Bergslagen
Med magisterexamen i måltidsekologi och värdskap från Restaurang- och hotellhögskolan, campus Grythyttan och nyligen inflyttad till Hjulsjö har kocken Magnus Westling klart för sig vilken mat som är bra för människa och miljö. – Traditionell svensk husmanskost lämpar sig utmärkt för såväl storhushåll som det privata köket för de som vill vara klimatsmarta, säger han.Text
Vill du fortsätta?
          Bli prenumerant på ETC Bergslagen!
          Om du redan är det
          
            loggar du in här
          .
        
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Gör som över 29 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
POPULÄRT VAL: Läs hela hösten
Vill du läsa hela hösten till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
 
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
Text
Ämnen i artikeln
Detta kanske också intresserar dig
  Otrohetsskildring nominerad till årets fackbok
  Kulturrådet polisanmäler intrång – efter nätattack
  Detta kan svenska partier lära sig av Mamdani
  Lea Ypi: ”Kapitalismen är oförenlig med demokrati”
  En tredjedel av alla studieförbund har stängs sedan 2023