
ETC Bergslagen
Med magisterexamen i måltidsekologi och värdskap från Restaurang- och hotellhögskolan, campus Grythyttan och nyligen inflyttad till Hjulsjö har kocken Magnus Westling klart för sig vilken mat som är bra för människa och miljö. – Traditionell svensk husmanskost lämpar sig utmärkt för såväl storhushåll som det privata köket för de som vill vara klimatsmarta, säger han.Text
Vill du fortsätta?
Bli prenumerant på ETC Bergslagen!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Gör som över 24 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
POPULÄRT VAL: Läs hela sommaren
Vill du läsa hela sommaren till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
Text