Bild: Fredrik Sandberg/TT
ETC nyhetsmagasin
Den biologiska mångfalden utgör grunden för maten vi äter – och vår kultur. Det är budskapet från flera forskare vid SLU, som därmed förkastar tekniska lösningar och nya livsmedel.
Vill du fortsätta?
Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det
loggar du in här
.
Prova en vecka utan kostnad
Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.
3 mån för bara 29 kr
Starta året med ETC nyhetsmagasin - läs i hela tre månader för bara 29 kr. Ingen bindningstid.
Tidningen i brevlådan varje fredag
Vill du ha papperstidningen i brevlådan? Nu får du tre månader för bara 295 kronor - därefter ordinarie pris. Ingen bidningstid.
Kommentarer
Den här konversationen modereras enligt ETC:s communityregler. Läs reglerna innan du deltar i diskussionen. Tänk på att hålla god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Olämpliga inlägg kommer att tas bort och ETC förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.
Detta kanske också intresserar dig
Fossilfiasko, missat mål och dödliga extremväder: Så var miljö- och klimatåret 2025
”Jag tror inte att vi kan bygga en ny värld utan att först drömma om den”
Fajten om skogen: Han tjänade pengar på att sluta kalhugga
Ny larmstudie: Så snabbt kan en ny pandemi slå till
Hur hanterar jag klimatoron i en konsumtionshögtid?