Hoppa till innehållet

ETC Malmö

Välregisserad kryddupplevelse med yr servering

Bild: Bild: Matpatrullen

ETC Malmö.

Matpatrullen besöker nyöppnade Namu och tv-kocken som står bakom får bra betyg. På minussidan står lite slarv och långsam servering, men den stora dosen vänlighet och de välkryddade rätterna förför.

Att starta en restaurang i dagens Malmö kan inte var det enklaste. Det finns såväl syltor som ambitiösa kockar i överflöd. Det krävs något extra för att sticka ut i mängden, i synnerhet om man öppnar precis vid Lilla torg i Malmö där restaurangerna ligger vägg i vägg. 

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC Malmö!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka

Från

Provläs alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Avsluta när du vill.

Betala per månad – halva priset

Från

Du får halva priset första månaden. Avsluta när du vill.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser