ETC Malmö

Välregisserad kryddupplevelse med yr servering

Bild: Bild: Matpatrullen

ETC Malmö. Matpatrullen besöker nyöppnade Namu och tv-kocken som står bakom får bra betyg. På minussidan står lite slarv och långsam servering, men den stora dosen vänlighet och de välkryddade rätterna förför.

Att starta en restaurang i dagens Malmö kan inte var det enklaste. Det finns såväl syltor som ambitiösa kockar i överflöd. Det krävs något extra för att sticka ut i mängden, i synnerhet om man öppnar precis vid Lilla torg i Malmö där restaurangerna ligger vägg i vägg. 

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC Malmö!
Om du redan är det loggar du in här .

Betala per vecka

Från
Din prenumeration på Dagens ETC förnyas varje vecka. Avsluta när du vill.

Betala per månad

Från
Din prenumeration på Dagens ETC förnyas varje månad. Avsluta när du vill.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser