Kultur & Nöje.

2021-07-13 18:30
Farao Groth Bild: SVT/Press
Farao Groth
Puffetikett
Dagens ETC

”Tittarna kan förvänta sig en känslostorm”

3 Frågor …till Farao Groth, programledare för SVT:s nya realityprogram "Vi eller aldrig”, där sju kärlekspar ska bestämma om de ska fortsätta vara ihop eller inte. Till sin hjälp har de gruppövningar och två experter.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här.

Betala per vecka

Från

39 kr

Beställ här!

Prenumerera och betala per vecka. Avsluta när du vill.

Betala per månad

Från

139 kr

Beställ här!

Prenumerera och betala per månad. Avsluta när du vill.

Ett nytt relationsprogram i SVT! Vad kan tittarna se fram emot?

– Tittarna kan förvänta sig en känslostorm. Alla paren är oerhört modiga i sitt sätt att dela med sig av sina innersta känslor, sitt tvivel, sin tvekan och förstås kärlek, både till varann och till oss som tittar. Man kan också förvänta sig att lära sig om relationer. Personligen lärde jag mig massor om mig själv och min egen relation under inspelningen. Varför är det så svårt att kommunicera med varandra? Varför känns det ibland som ens partner är den enda som aldrig förstår en? Experterna hjälper paren med just dessa frågor.

Det sägs att man aldrig ska göra slut via sms. Är det inte ännu värre att göra det i tv?

– Nej, gud nej, det är ju mycket bättre att göra slut i tv, då slipper man sitta och ringa runt till alla och berätta vad som har hänt, nu ser ju hela svenska folket vad som hänt och varför, så nu finns det ingen tvekan. Nej skämt åsido, det vi erbjuder paren är ju att ta ett moget och överlagt beslut, det kan inte sms hjälpa dig med.

Vad förvånade dig mest under inspelningarna?

– Hur snabbt våra par kastade sig in i det, det fanns verkligen ingen tid att förlora! Jag trodde nog själv att det skulle vara en liten startsträcka och att paren skulle vara lite försiktiga i början men icke. Det var all-in direkt.

Fakta:
"Vi eller aldrig"
Nytt relationsprogram i SVT med premiär 13 juli. Sju kärlekspar bor i ett hus och ska bestämma om de ska fortsätta vara ihop eller inte.