Hoppa till innehållet

Kultur & Nöje

En djupdykning i svenskarnas favoriträtter

Bild: Bild: Åsa Liffner

Dagens ETC

I reportageboken Nu äter vi! gör journalisten Jenny Damberg en djupdykning i 70 år av svensk vardagsmat.

I reportageboken Nu äter vi! gör journalisten Jenny Damberg en djupdykning i svenskarnas favoriträtter. Läsaren guidas genom 70 år av svensk mathistoria – och ett Sverige som genomgått stora förändringar.
   – Det vi äter säger något om tids­andan, säger författaren.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 månaders sommarrabatt

Från

Hela sommaren till superpris: 3 mån för 99 kr. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser