Hoppa till innehållet

Kultur & Nöje

Mat att längta efter i november: ”Det behöver inte vara dyrt”

Bild: Bild: Ulrika Pousette

Dagens ETC.

Nu är hösten och mörkret här. Kokboksförfattaren Hanna Olvenmark tycker att det är en tid man ska ta tillvara på. Och jo – det finns färska närproducerade grönsaker att få tag på även när det börjar bli grått och kall

– November är en tid då många är mer inomhus och har ett annat tempo än på sommaren. Det kan man också se som ett ypperligt tillfälle att ta tillvara på genom att prova nya saker i köket. Bjud någon på en soppa! Det behöver inte vara så dyrt för att det ska kännas generöst och på det sättet kan man göra ­november lite roligare. Det har inte så mycket med ingredienser att göra men mer av att prioritera stunden för mat för umgänge och återhämtning.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka

Från

Provläs alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Avsluta när du vill.

Betala per månad – halva priset

Från

Du får halva priset första månaden. Avsluta när du vill.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser