Krönika. Martina Montelius.

2018-09-02 17:00
Puffetikett
Nyhetsmagasinet ETC

Gud vad skönt med lite riktig politik

Kulturlivet kommer äntligen tvingas upphöra med sina illröda provokationer och sitt eviga tjat om mens och vad det nu är de spelar teater om. Nu blir det bygdespel och Åsa-Nisse på hal is för hela slanten

Det ska bli så intressant att se hur positionerna förflyttas i Sverige efter den nionde september. Tänk om mina meningsmotståndares alla drömmar slår in! Vid sidan av den obligatoriska utestängningen av de flesta som inte heter Lasse och Anita kommer sådana som jag att gå från elit till patrask på en nanosekund, enligt den Sverigevänliga världsbilden.

SD vill lägga ned Statens kulturråd, så merparten av min verksamhet kommer att gå åt pipsvängen med en fjärt. Då kan jag sitta där på mina före detta höga hästar, nu med benen splittrade i småflisor, och godhetsknarka bäst jag vill. Utan megafon. Alla grabbar kommer att få vara grabbar och tjejer tjejer, utan att den queera konsensuseliten kan göra ett skvatt. ÄNTLIGEN, ropar samtliga dagisbarn, och inget annat än vroom, vroom! hörs från pojkrummen, medan flickorna fnittrande övar på att sminka sig.

Som tur är råder då svenska värderingar igen. Jämställdhet råder, som synes, och landet är åter fullständigt rensopat från våldtäkter och kvinnomisshandel. PUH. Men så långt ögat når finns bara sunda och naturliga familjebildningar, utan skumt joxelipox med spermier som åker omkring i provrör i stället för i sina riktiga rör, så att säga.


Det är allvar nu. Ge ett bidrag till ETC Stödfond för att säkra utgivningen av Sveriges enda rödgröna dagstidning. Använd ETC Varuhuset eller:
Swisha: 123 508 754 9
BG: 5372-9141  


Jimmie Åkesson, som så hjärtskärande berättade för psykolog Poul Perris i SVT 2014 om sina traumatiska barndomsupplevelser av invandring till Sölvesborg, kan äntligen andas fritt igen! Tänk att få promenera vägen fram utan att sikten skyms av en massa ohängda invandrargrabbar. Våra egna fina Sune och Jerker skulle aldrig syssla med sådana dumheter som att sälja hasch, slanga bensin eller klottra ned församlingshemmet.

Nej, de står uppradade, vattenkammade och med välpetade naglar, för att hjälpa gamla damer att bära hem sina varor från affären varje dag. “Vill mor Brita kanske ha en halspastill?”, spörjer unge Patrik belevat och bjuder den gamla sin arm vid övergångsstället.

Till och med undertecknad, som så passionerat drivit kampanj mot ett tryggare Sverige och för ett land av brinnande kaos, känner mig motvilligt bekväm när jag rör mig på gator och torg under fotbolls-VM och ser de försynta, äktsvenska männen hänsynsfullt bereda plats för kvinnor och barn medan de försiktigt viskar ”Heja Sverige” till varandra. Rena rama Luciatåget, säger jag eder.

Det är annat än den där uschliga, numera avskaffade Prideparaden, där en massa karlar i läder och kvinnor utan rimlig makeup härjar runt och bräker om “kärlek” och “rättigheter”, när de i själva verket vill störta hela vår nation. De kan inte längre hota våra fina, äktenskapliga traditioner där en karl och hans kvinna lever i harmoni (och total jämställdhet, givetvis!) och inte är det minsta irriterade på varandra i ett land utan no go-zoner.

Och kom inte och snacka med mig om ljushyllta ligister i Grums, för då tappar jag faktiskt tålamodet. Vad vill ni att våra svenska grabbar ska göra då, när det kommer utbölingar och tar alla tjejer? Va? Någonstans måste manligheten ta vägen i ett samhälle som försöker kastrera riktiga karlar och göra dem till syltryggade velourpappor som bara dricker saft och sjunger Lilla Snigel på Öppna förskolan.

Kulturlivet kommer äntligen att ha tvingats upphöra med sina illröda provokationer och sitt eviga tjat om mens och vad det nu är de spelar teater om. Nu blir det bygdespel och Åsa-Nisse på hal is för hela slanten, i stället för en massa tanter som gnäller om att de vill slippa pliktgöka. Det är väl inget märkvärdigt med att en karl har sin drift! Bara han inte har kvinnosyn från medeltiden, som vissa andra. Och man ska se vad en tavla föreställer.

Helst ska den föreställa ett svenskt vattendrag med svenska ankor i. Jag kan också kluddra rött på ett papper, rama in det och döpa det till ”Mens”! Men kan en random invandrare måla som Carl Larsson? Icke. Det visar bara att vi måste få ännu mer ordning på våra gränser. Ska jag leva i ett samhälle fullt av bögfeminister från Turkiet som viftar med mensflaggor och inte förstår svenska jämställdhetsvärderingar? Aldrig i livet! Gud vad det ska bli skönt med lite riktig politik.

För övrigt anser jag att valaffischer med Dressmantema så gott som alltid är ett misstag.

DIGITAL PRENUMERATION

FÖRSTA MÅNADEN GRATIS!

Läs alla artiklar från nyhetsmagasinet ETC utan kostnad första månaden. Därefter är priset 63 kronor/månad. Ingen bindningstid. Du får dessutom nyhetsmagasinet ETC till din mejl varje fredag. Beställ för att läsa direkt.

Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner du prenumerationsvillkoren och samtycker till att ETC-företagen hanterar dina personuppgifter