Hoppa till innehållet

Inrikes

Så kan pandemin påverka matvanorna i framtiden

Pandemin kommer att påverka hur vi äter i framtiden, menar Richard Tellström.
Pandemin kommer att påverka hur vi äter i framtiden, menar Richard Tellström. Bild: Bild: Shutterstock

Dagens ETC.

Kommer coronapandemin få oss att äta mer hållbar och grön mat eller går vi tillbaka till mer traditionell kost? Oavsett vilket kommer vi få se en helt ny matvåg. Det menar måltidsforskaren Richard Tellström.

Matkulturen utvecklas ständigt, och påverkas av vad som händer i världen. Och även coronapandemin kommer att sätta spår i vad vi äter framöver, menar måltidsforskaren Richard Tellström, känd från bland annat SVT-programmet Historieätarna.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka

Från

Provläs alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Avsluta när du vill.

Betala per månad – halva priset

Från

Du får halva priset första månaden. Avsluta när du vill.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser