Dagens ETC
Kulturarv, naturupplevelse – och gratis mat. Niki Sjölund är kocken som vill få fler att uppmärksamma de många nyttorna med att äta ogräs.
– Det är roligt för en matlagare att få arbeta med nya smaker och att förmedla smaken av en plats.
Vill du fortsätta?
Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Gör som över 29 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
POPULÄRT VAL: Läs hela hösten
Vill du läsa hela hösten till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
Detta kanske också intresserar dig
EU backar på förbud mot bensinbilar: ”Hål i huvudet”
Konspirationsteorier lockar fler personer till höger
Spionanklagad svensk fängslad i Iran
Enig riksdag: Spärra sidor som säljer pedofildockor
Melin (L) tveksam till SD-utspelet om utvisningar: ”Finns frågetecken”