Hoppa till innehållet

Inrikes

På skattjakt i det vilda skafferiet

Dagens ETC

Kulturarv, naturupplevelse – och gratis mat. Niki Sjölund är kocken som vill få fler att uppmärksamma de många nyttorna med att äta ogräs.

– Det är roligt för en matlagare att få arbeta med nya smaker och att förmedla smaken av en plats.

Tummen och pekfingret tar en stadig nypa om den stickiga stjälken och knipsar av. Här behövs inga handskar, även om det svider lite.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 månaders sommarrabatt

Från

Hela sommaren till superpris: 3 mån för 99 kr. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser