Hoppa till innehållet

Inrikes

Han bakar limpor på tusenåriga spannmål: ”Det förflutna är framtiden”

Sébastien Boudet på sitt hantverksbageri i Söderhallarna i Stockholm. 
Sébastien Boudet på sitt hantverksbageri i Söderhallarna i Stockholm.  Bild: Bild: Jesper Jäger-Ärlestad

Dagens ETC.

Sébastien Boudet driver en revolution i det tysta. Genom att baka bröd. ”Vi försöker ligga i spetsen här, stå på barrikaderna.”

Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm har precis öppnat för dagen och än så länge är det ett fåtal kunder i hallen. En väktare lunkar sakta fram och kockarna förbereder maten för dagen. Några av dem slänger nyfikna blickar en bit bort i hallen.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka

Från

Provläs alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Avsluta när du vill.

Betala per månad – halva priset

Från

Du får halva priset första månaden. Avsluta när du vill.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser