Hoppa till innehållet

Inrikes

Köttis eller vego – vilket väljer du?

Syskonen Viktor och Jenny Sundén och Joakim Mathiasson på nyöppnade vegetariska matcaféet Betan i Stockholm. En stor del av gästerna jobbar i närheten. Många är inte vegetarianer, men väljer att äta mer grönt av hälsoskäl, tror trion.
Syskonen Viktor och Jenny Sundén och Joakim Mathiasson på nyöppnade vegetariska matcaféet Betan i Stockholm. En stor del av gästerna jobbar i närheten. Många är inte vegetarianer, men väljer att äta mer grönt av hälsoskäl, tror trion. Bild: Bild: Thea Holmqvist

Dagens ETC

Intresset för mat är fortsatt stort och två trender frodas parallellt, vego- och köttrenden. Men trots det växande intresset för vegetariskt är det ont om restauranger som satsar på grönt. Betan är ett undantag.

Intresset för mat är fortsatt stort och i den allmänna livsmedelshaussen går det att urskilja två trender som frodas parallellt, vego- och köttrenden. Men trots det växande intresset för vegetarisk mat är det fortfarande ont om restauranger som satsar helt på gröna rätter. Även i storstäderna.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt i 3 mån

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser