Hoppa till innehållet

Inrikes

Det här är radikalhögerns nya mediesatsning Exakt24

Erik Almqvist, Sanna Hill och Markus Jonsson är frontfigurerna för nyhetssajten Exakt24. Här presenterade på Exakt24:s Youtube-kanal.
Erik Almqvist, Sanna Hill och Markus Jonsson är frontfigurerna för nyhetssajten Exakt24. Här presenterade på Exakt24:s Youtube-kanal. Bild: Foto: Faksimil

Dagens ETC.

Nyhetssajten Exakt24 kallar sig för politiskt oberoende, men redaktionen består av framträdande radikalnationalister och starka kopplingar finns till högerextrema tidningen Nya tider. – Man kan utgå från att det här innehållet är utvalt och skrivet så att det passar in iett politiskt narrativ, säger Daniel Poohl.

Coronakrisen har inneburit en storm av nyheter. Ett virus som ingen kände till för ett år sedan sprids över planeten och många av oss vill veta precis allt som går att veta om det. Det finns ännu inte svar på alla frågor och i många fall pekar olika experter och studier åt delvis olika håll. I ett sådant läge är det lätt hänt att man glömmer bort att titta närmare på avsändaren. En av de sajter som verkar tjäna på det är Exakt24, som beskriver sig själv som en politiskt oberoende nyhetssajt.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt hela hösten

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser