Hoppa till innehållet

Musik

”Vi har blivit utslängda från våra egna spelningar”

”Kvinnliga artister förväntas vara någon slags förebilder, så fort hon inte är en ängel blir det värsta skandalen. Jag tycker det är tillräckligt coolt att bara vara sig själv och stå för det”, säger Tyra Hasselrot från Dolores Haze.
”Kvinnliga artister förväntas vara någon slags förebilder, så fort hon inte är en ängel blir det värsta skandalen. Jag tycker det är tillräckligt coolt att bara vara sig själv och stå för det”, säger Tyra Hasselrot från Dolores Haze. Bild: Bild: Pontus Lundahl/TT

Dagens ETC.

Dolores Haze har hyllats av en enig internationell presskår och av självaste Iggy Pop. Nu befinner sig det unga punkbandet från Stockholm på sommarturné genom landet. – Vi älskar att komma ut och spela live, framför allt att få träffa våra fans vid merchandise-båset, säger gitarristen Tyra Hasselrot.

Dolores Haze rider på hajpen. De är det unga kaxiga punkrockbandet från Stockholm som i vintras vann P3 Guld-statyetten för bästa rock/metal-akt, de har hyllats i såväl svensk som brittisk press samt av ingen mindre än Iggy Pop, för sitt debutalbum The Haze is forever.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en hel månad utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en månad utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 månader för bara 99 kr

Från

Spara 603 kr och läs ända fram till vår.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln