Hoppa till innehållet

Tre frågor

”Sill har ett grymt format från början”

”Jag brukar hålla det till tre stycken inlagda sillar eller en helströmming plus en matjessill”, säger Stefan Eriksson..
”Jag brukar hålla det till tre stycken inlagda sillar eller en helströmming plus en matjessill”, säger Stefan Eriksson.. Bild: Bild: Malin Hoelstad/SvD/TT

Dagens ETC.

Tre frågor till Stefan Eriksson, Årets Kock 2005, som idag arbetar med flera olika projekt som sätter råvaror och hållbarhet i centrum.

Vad tycker du själv om med att göra sill?

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från
Lås upp alla låsta artiklar en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt i 3 mån

Från
Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från
Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln

00:00 / 00:00