Hoppa till innehållet

Den goda maten

Så fixar du den rätta veganmaten till jul

Bild: Bild: Blackbird

Dagens ETC.

Ska du fira jul med en vegan för första gången? Lugn, bara lugn. Dagens ETC har pratat med vegankocken Sandra Haugen som tipsar om hur du kan tänka. Och nej, det är inte så himla svårt.

Julmaten lagas ofta traditionsenligt och i många familjer med köttet i fokus. Köttbullar, prinskorvar, skinka, revbensspjäll, sill och Janssons frestelse. Så när veganen blir inbjuden till julfirandet finns en risk att många står handfallna.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en hel månad utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en månad utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 månader för bara 99 kr

Från

Spara 603 kr och läs ända fram till vår.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln