ETC Bergslagen
Mat är en upplevelse. Inte bara smakmässigt utan även estetiskt. Annika Görann Rodell undervisar studenter på Restaurang- och Hotellhögskolan hur man ramar in måltiden. – Det handlar om allt från entrén till mottagandet och musiken som spelas, säger hon.Text
Vill du fortsätta?
Bli prenumerant på ETC Bergslagen!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Gör som över 29 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
POPULÄRT VAL: Läs hela hösten
Vill du läsa hela hösten till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
Text
Ämnen i artikeln
Detta kanske också intresserar dig
Dirawi och Nessvold leder Melodifestivalen
Stormens utveckling instiftar kulturpris på 50 000 kronor
Alexandra Pascalidou: ”Bokbränningar börjar sällan med eld”
Johan Alfonsson: ”De som vinner arbetarna vinner valet”
Rebecka Åhlund: Vi delade bord med en tysk sexturist