Sexspalten.

2017-01-17 18:30

Konstigt att jag som kille använder sexleksaker?

"Fleshlights eller lösvaginor/lösfittor är troligen också fortfarande någonting som de flesta inte talar öppet om, men jag märker absolut en förändring i attityd."

Fråga: Jag är en kille som gillar att experimentera med olika sorters sex både med en partner men även när jag "gör det själv", så att säga. Det är väl inte några väldigt extrema saker tycker jag själv, men jag har ibland upplevt att folk reagerat på det. Jag berättade till exempel för den förra tjejen jag hade sex med att jag gillar analsex, på mig själv alltså, och att jag ibland använder en buttplug. Det händer att jag runkar med en fleshlight också. Jag kunde se att hon reagerade konstigt och hon erkände att hon tyckte det var lite knäppt. Jag brukar inte bli nervös så lätt, men jag tvekar nu om jag ska berätta detta för någon mer. Är det något konstigt med att som kille använda sex toys? Jag snackar liksom inte med mina kompisar om detta precis.


BRA JOURNALISTIK ÄR INTE GRATIS

Gillar du det du läser?
Swisha en peng till: 123 148 087 0


Svar: Som ett snabbt och rakt svar på din avslutande fråga så är det verkligen inte något fel med att en kille använder sexleksaker. Det kanske är så att många är mer vana vid att tänka sig att kvinnor eller personer med fitta använder en vibrator eller en dildo, och på senare år har det blivit allt mer vanligt att tala om dessa typer av sexleksaker. Däremot har det hos gemene man inte talats om sexleksaker riktade till personer med penis på samma sätt. Jag hoppas och tror att det kommer att förändras alltmer. 

Analsex, som är så mycket mer än bara penetration med en penis, kan uppskattas av vem som helst oberoende av kön. Det kan vara skönt att använda en så kallad buttplug som du nämner. Det är en ofta konformad plugg som är menad att föras in i analen och hållas kvar. Dessa brukar man inte föra fram och tillbaka som man kan göra med till exempel en dildo. 

Fleshlights eller lösvaginor/lösfittor är troligen också fortfarande någonting som de flesta inte talar öppet om, men jag märker absolut en förändring i attityd. Fler patienter tar själv upp dessa sexleksaker och fler är öppna för detta om det kommer som förslag från mig. Det finns flera olika varianter, och det ska till och med finnas instruktionsfilmer på internet för att göra din egna. 

Jag tänker att du verkligen inte ska skämmas för att du experimenterar med olika sätt att ha sex på. Kanske får du vara beredd att en del är ovana, men jag tror att det kommer förändras med tiden. Fortsätt roa dig med dina sexleksaker på egen hand, och förhoppningsvis med en öppen partner som kan glädjas åt mer variation i sängen.