Hoppa till innehållet

ETC Umeå

Het mediepodd som spanar på samhället

I fem år har Erik Lindenius och  Jesper Enbom spelat in sin podd Mediespanarna från Umeå universitet. Nyligen utsågs den av pr-förtaget Cision till den fjärde hetaste inom området kommunikation.
I fem år har Erik Lindenius och Jesper Enbom spelat in sin podd Mediespanarna från Umeå universitet. Nyligen utsågs den av pr-förtaget Cision till den fjärde hetaste inom området kommunikation.

ETC Umeå

Stugporr, fascism, Tryckfrihetsförordningen och Lennart Hyland – oavsett ämne avhandlas det akademiskt analyserande i podcasten Mediespanarna. Nyligen utsågs den till en av de hetaste poddarna i Sverige.

"Korrekt är perfekt!" dundrade krönikören Calle Norlén i Sveriges Radio P1:s långkörare "Spanarna" häromdagen. Han förutspådde att läsare och lyssnare världen över skulle tröttna på det uppskruvade och provokativa tonläget i dagens debatter och i stället söka sig till det sakliga och informativa. I så fall har Erik Lindenius och Jesper Enbom guldläge. Inte för att deras läge är dåligt i dag. Nyligen firade deras podcast Mediespanarna fint jubileum – i fem år har Erik och Jesper spelat in sin podd från Umeå universitet och nyligen utsågs den av pr-förtaget Cision till den fjärde hetaste inom området kommunikation. De är sakliga. Fast roliga.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC Umeå!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt i 3 mån

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln