ETC Bergslagen
Nu är det bråda dagar på Grythyttan Vin. Över 100 000 glöggflaskor ska tappas upp och spridas över landet. Att producera vindryck utan druvor är en utmaning för Per Fritzell. – Kunde de göra vin redan på vikingatiden baserad på frukt, bär och björksav så borde vi kunna göra detsamma med modern teknik, säger hanText
Vill du fortsätta?
Bli prenumerant på ETC Bergslagen!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Gör som över 29 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
POPULÄRT VAL: Läs hela hösten
Vill du läsa hela hösten till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
Text
Ämnen i artikeln
Detta kanske också intresserar dig
Dirawi och Nessvold leder Melodifestivalen
David Thurfjell: ”Jesus blir en projektionsyta”
Louise Epstein: Min moster försökte tvinga mig att äta skinka
Stormens utveckling instiftar kulturpris på 50 000 kronor
Alexandra Pascalidou: ”Bokbränningar börjar sällan med eld”