Dagens ETC
Att äta insekter är klimatsmart, energieffektivt och gott. Det menar Anders Engström som nu släpper en bok i ämnet. Han tror att det bara handlar om att vänja sig innan syrsor, myror och larver blir en självklarhet på svenskarnas tallrikar. ”Någonting som ses som självklart i en kultur är jättekonstigt och äckligt i en annan”, säger Engström.
Text
Vill du fortsätta?
Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Gör som över 29 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
POPULÄRT VAL: Läs hela hösten
Vill du läsa hela hösten till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
Text
Ämnen i artikeln
Detta kanske också intresserar dig
Klimatforskaren Johan Rockström: ”Vi har inte längre råd med nya löften utan leverans”
God natt, Malmö – och god morgon, Basel
Nya larmet: Hetta dödar en person i minuten
Nya rapporten avslöjar: Så mycket mer släpper de rikaste ut
Så lyckas svenska klimatskeptiker lura dig