Hoppa till innehållet

Inrikes

Ny trend: Amatörkockar startar ”molnkök”

Bild: Foto: Zanna Nordqvist

ETC nyhetsmagasin.

Restauranger utan fast adress är en explosivt växande miljardindustri i världen. I Stockholm har två unga män fimpat kneget som cykelbud för att ge sig in i branschen. De vill utveckla svenskens smaklökar, samtidigt som invandrare får en väg in i samhället.

En storrest, grånad herre blickar nyfiket genom den öppna dörren. Det är tisdag lunch och han är hungrig. Nabeel Nazeer, ettrig och energisk entreprenör med välsmort munläder, är illersnabb:

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka

Från

Provläs nyhetsmagasinet digitalt en hel vecka utan kostnad. Avsluta när du vill.

Betala per månad

Från

Din prenumeration på ETC nyhetsmagasin förnyas varje månad. Avsluta när du vill.

Betala per år

Från

Teckna en årsprenumeration på ETC nyhetsmagasin till superpris.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser