ETC Norrköping
Grädde från Finland, lök från Turkiet och nötfärs från Tyskland. Trots kommunens mål att öka andelen närproducerat och svenskt, finns det ingredienser från elva olika länder på matsedeln i ett av Norrköpings skolkök under en vecka.Text
Vill du fortsätta?
Bli prenumerant på ETC Norrköping!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Gör som över 29 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
POPULÄRT VAL: Läs hela hösten
Vill du läsa hela hösten till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
Text
Ämnen i artikeln
Detta kanske också intresserar dig
Framtida minister eller evigt i opposition: Här är problemen Dadgostar måste lösa
SD:s Stegrud lajkar högerextremt hat – ger hjärtan till rasism och journalistattacker
SD-politiker tog över facket – efter att IF Metall stängts ute
69-åring döms för bilattack mot Gaza-demonstration i Borås
Beslutet: Ingen förändring av kritiserade miljömål