ETC Norrköping
Grädde från Finland, lök från Turkiet och nötfärs från Tyskland. Trots kommunens mål att öka andelen närproducerat och svenskt, finns det ingredienser från elva olika länder på matsedeln i ett av Norrköpings skolkök under en vecka.Text
Vill du fortsätta?
Bli prenumerant på ETC Norrköping!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Gör som över 29 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
POPULÄRT VAL: Läs hela hösten
Vill du läsa hela hösten till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
Text
Ämnen i artikeln
Detta kanske också intresserar dig
Slutrapport: Inga skäl att utreda Estonia på nytt
Främlingar skrev sig på hennes sommarstuga – nu stämmer hon Skatteverket
”Sörj inte, organisera er – och logga ut från Tiktok”
En kväll med partyledaren Dadgostar: ”Inte fel att ha roligt”
Gränspolisen försvarar avvisningen av tysk demonstrant: ”Var maskerad”