Hoppa till innehållet

Inrikes

Krögarna blir rika på matfusket

”Alla kanske inte förstår det, men en grillad entrecote med bea för 139 kronor går inte ihop", säger kökschefen Christopher-Robin Esphagen. Personerna på bilden har inget med texten att göra.
”Alla kanske inte förstår det, men en grillad entrecote med bea för 139 kronor går inte ihop", säger kökschefen Christopher-Robin Esphagen. Personerna på bilden har inget med texten att göra. Bild: Bild: Anton Borgström

Dagens ETC.

Med halvsanningar på menyn och halvfabrikat i maten kan oseriösa krögare tjäna stora pengar. Fusket på landets krogar har blivit vardagsmat.

Med halvsanningar på menyn och halvfabrikat i maten kan oseriösa krögare tjäna stora pengar. Nästan varannan restaurang som kontrollerats anger att de serverar råvaror som inte finns i köket. Fusket på landets krogar har blivit vardagsmat.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt i 3 mån

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser