Hoppa till innehållet

Inrikes

"Vi vill använda hela djuret"

Stjärnkocken Johan Jureskog älskar kött.
Stjärnkocken Johan Jureskog älskar kött. Bild: Bild: TT

Dagens ETC

Johan Jureskog, delägare till restaurangerna Rolfs kök och AG, anser att det är extremt svårt att hitta bra svenskt kött.

Johan Jureskog, stjärnkock med en rad utmärkelser på meritlistan, är delägare till de båda restaurangerna Rolfs kök och AG, i Stockholm. AG har utsetts till bästa köttrestaurang i Sverige tre gånger. Johan Jureskog håller med om att det finns en efterfrågan på bra kött, en ”köttrend”, men menar att det är extremt svårt att hitta bra svenskt kött.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt i 3 mån

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser