Hoppa till innehållet

Odla det själv

Spara sommaren – på burk

Bild: Istockphoto

ETC nyhetsmagasin

Hinner du inte äta upp din skörd? Gråt inte, konservera, pickla, torka och syra istället. Att frysa in kan vara bra, men ibland passar andra beredningsmetoder bättre och du får "nya" livsmedel och smaker i ditt skafferi. Ett utmärkt sätt att njuta av sommaren under hela vintern.

Kommentera

1. Sylta & safta

Tänk vad lite socker och färska bär kan göra för välbefinnandet! Att köpa saft och sylt är ofta en besvikelse, den bästa gör du utan tvekan själv. Ren lyx är att njuta ett glas svartvinbärssaft, kall under sommaren eller varm under vintern. En god hallonsylt tar filen till nya höjder. 

Vill du fortsätta?

Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

3 mån för bara 29 kr

Från
29 kr för 3 mån
Beställ här

Starta året med ETC nyhetsmagasin - läs i hela tre månader för bara 29 kr. Ingen bindningstid.

Tidningen i brevlådan varje fredag

Från
295 kr för tre mån
Beställ här

Vill du ha papperstidningen i brevlådan? Nu får du tre månader för bara 295 kronor - därefter ordinarie pris. Ingen bidningstid.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln

Kommentarer

Den här konversationen modereras enligt ETC:s communityregler. Läs reglerna innan du deltar i diskussionen. Tänk på att hålla god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Olämpliga inlägg kommer att tas bort och ETC förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.