
Änglamat med fläderkokt äpple.
Bild: Klas SjöbergETC nyhetsmagasin
Med sin speciella smak är flädern mångsidig och funkar lika bra som smaksättare i olika inläggningar som i helt eget majestät i till exempel saft eller granité.
Niki Sjölund och Lena Flaten har samlat sina bästa tips i ”Vildplockat – kokboken”.

Text
Vill du fortsätta?
Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det
loggar du in här
.
Prova en vecka utan kostnad
Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.
3 mån för bara 29 kr
Starta året med ETC nyhetsmagasin - läs i hela tre månader för bara 29 kr. Ingen bindningstid.
Tidningen i brevlådan varje fredag
Vill du ha papperstidningen i brevlådan? Nu får du tre månader för bara 295 kronor - därefter ordinarie pris. Ingen bidningstid.

Text