Hoppa till innehållet

Mat & Dryck

Rosta kryddor till aromatiskt te

Bild: Simon Bajada

ETC nyhetsmagasin.

Doodh cha är ett mjölk-te från Bangladesh. Det här teet är maximalt aromatiskt och sött. Rizwan Qadery, aktuell med kokboken ”Masala Mama” förklarar hur du gör.

1. Rosta alla hela kryddor i en kastrull. Krossa dem lätt i en mortel och lägg tillbaka i kastrullen.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka

Från

Provläs nyhetsmagasinet digitalt en hel vecka utan kostnad. Avsluta när du vill.

Betala per månad

Från

Din prenumeration på ETC nyhetsmagasin förnyas varje månad. Avsluta när du vill.

Betala per år

Från

Teckna en årsprenumeration på ETC nyhetsmagasin.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser
00:00 / 00:00