INFO OM ETC.

2015-09-15 11:09

Stödföreningen ETC

Vi har en enda avsikt: vi vill göra det enklare att skapa fler röda och gröna röster som kan, vågar och vill säga emot. Därför har vi bildat Stödföreningen ETC. Vi har tröttnat på de borgerliga bortförklaringarna om varför inget kan göras för att världen ska bli lite bättre. Nu räddar vi världen ihop!

I Stödföreningen samlas medlemmar som på något sätt vill hjälpa ETC att utvecklas. Det är en förening som jobbar helt öppet med att vrida politiken mot vänster – och som vill tvinga fram nödvändig kursändring för att rädda den här planeten undan girigheten.

Hjälpen kan bestå i att du som medlem är med oss i starten av nya lokaltidningar som kan utmana i det borgerliga medieklimatet. Nu senast startades exempelvis ETC Norrköping med hjälp från medlemmar i Stödföreningen.

Inför tidningsstarter behöver vi tillsammans spåna idéer, sprida information och arrangera fester. Medlemmar kan också hjälpa oss att dela ut tidningar, hålla seminarier och följa oss för att vi ska kunna bli större – och bättre – i sociala medier.

Redan idag sänder stödmedlemmar även helt frivilligt in en summa som hjälper oss att sprida tidningarna varje månad. Framförallt satsar vi på att fackföreningsmedlemmar ska få prova ETC både lokalt eller nationellt.

Om du vill vara med och bidra gör du det enklast med en inbetalning på varuhuset.etc.se eller via Swish på nr: 123 148 087 0. Du kan också bli månadsgivare genom att skicka ett mejl till stodforeningen@etc.se (så skickar vi blanketter).

I dag har Stödföreningen 1 709 medlemmar, men det blir hela tiden fler. Det kostar ingenting att bli medlem och vi kräver inte heller någonting av dig. Men vi hoppas så klart att du vill engagera dig i ETC och hjälpa oss bli bättre. Kanske kan vi tillsammans starta ny röd och grön lokaltidning i Borås eller Växjö?

Vi vill gärna ha feedback och bolla idéer med er medlemmar. Vi tror nämligen att det är lättare att göra skillnad om många får vara med och tycka till.