jobba hos oss.

2019-01-28 12:23
Puffetikett
Info om ETC

ETC-tidningarna söker sommarvikarier

Vill du arbeta i ett rött mediehus som jobbar för en grönare värld? Är du en skicklig reporter, redigerare eller webbredaktör? Då ska du söka sommarjobb på ETC.

Inför sommaren söker ETC-tidningarna förstärkning i alla yrkesroller på redaktionerna för Dagens ETC, ETC Göteborg och nyhetsmagasinet ETC.

Reportrar

Vi söker vassa nyhetsreportrar med erfarenhet från nyhetsredaktion, med nyhetsdriv och koll på de frågor vi bevakar främst – som politik, samhälle, klimat, ekonomi och kultur.

Reporter (Göteborg)

Vi söker vassa nyhetsreportrar med erfarenhet från nyhetsredaktion, med nyhetsdriv och med full koll på de stora frågorna i Göteborg.

Redigerare

Vi söker dig som stortrivs i Indesign och som är en van sidmakare. Du har skarpa ögon, sätter rubriker som lockar till läsning och lyfter det material du får i händerna för att skapa en grym tidning.

Webbredaktörer

Vi söker dig som gillar nyhetspuls samtidigt som du kan arbeta metodiskt. Du vill att nå ut till ETC:s stora läsarskara – och göra den större. Du jobbar med att optimera vårt material för läsning i digitala kanaler och med att konvertera gratisläsare till betalande prenumeranter. Du har erfarenhet av webbredaktörsjobb på nyhetsredaktion sedan tidigare.

 

ETC-företagen strävar efter att vår personal ska spegla Sverige. Vi arbetar aktivt med jämställdhet och vi uppmuntrar särskilt personer med annan härkomst än svensk att söka.

VILLKOR

Sommarvikariaten är placerade på vår huvudredaktion i Stockholm om inget annat anges. Anställningarna varierar i längd. Intervjuer sker löpande. När vi har rätt kandidater slår vi till, så sök redan i dag!

ANSÖKAN

Mejla CV, personligt brev och arbetsprov till jobb@etc.se. OBS! Ange vilken tjänst/vilka tjänster du söker.

FRÅGOR?

Kontakta personalchef Signe Lidén på signe.liden@etc.se eller 070-680 8360.

FACKLIG KONTAKT

ETC har kollektivavtal med Journalistförbundet. Vill du prata med klubbstyrelsens ordförande Daniel Rossetti når du honom på daniel.rossetti@etc.se eller 076-671 2821.

INFO OM ETC

ETC är ett rödgrönt mediehus som ger ut tre tidningar: dagstidningen Dagens ETC (med editionen ETC Göteborg), nyhetsmagasinet ETC och Kloka hem. Dessutom arbetar våra syskonföretag för en grönare värld genom bland annat solel, schyst producerade mobiltelefoner och ett varuhus för klimatsmarta produkter.