INFO OM ETC.

2017-09-18 13:11

ETC söker upplagemedarbetare

Nu söker vi en upplagemedarbetare till vårt kontor i Stockholm.

ETC är idag den tidningsutgivare som växer snabbast i Sverige.
Idag ger vi ut dagstidningen Dagens ETC, som ökar mest i svensk dagspress, plus lokala dagstidningen ETC Göteborg, samt 11 veckobaserade lokal- och helgtidningar. Snart hoppas vi starta ännu fler tidningar.

ETC gör nyhetstidningar med fokus på miljö, jämställdhet och antirasism.

Vi är ett non profit-företag där allt överskott går till att starta nya tidningar och att bygga ut våra solcellsparker i landet.

Nu söker vi en upplagemedarbetare till vårt kontor i Stockholm.

Uppdraget består främst i att aktivt utveckla samarbeten med organisationer, föreningsliv, studieförbund, samt politiska rörelser med flera kring ETC:s tidningar samt rapportera resultat och specifikt material utifrån ETC:s satsningar till vår marknadshandläggare och marknadsavdelning.

Du blir en viktig del i verksamheten som tillsammans med marknadsavdelningen får ETC-tidningarna att växa.

Du har goda datorkunskaper och kan hantera Office och Excel, samt har dokumenterad erfarenhet av tidigare liknande arbete med gott resultat. Du är noggrann, självgående, flexibel och trivs med högt tempo. Arbetet kräver ett förutseende öga samt en blick för såväl mindre detaljer såsom ett vidare perspektiv och samhällsintresse.

Du besitter god social kompetens och kan hantera olika sorters kunder eftersom du kommer att ha kontakt med allt från privatpersoner till näringsliv och politiska organisationer.

Arbetet avser heltid.

Ersättning enligt överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal.

Mejla din ansökan med personligt brev, CV och referenser till Johan Alvén (johan.alven@etc.se)

Eventuella frågor hanteras via mejl.