jobba hos oss.

2020-02-03 11:17
Puffetikett
Info om ETC

ETC söker systemadministratör

Vill du främja rödgröna medier och klimatsmart utveckling? Vill du jobba som DevOps i en dynamisk miljö med många olika spännande teknologier och snabbt se hur ditt arbete omsätts till nytta för verksamheten? Då ska du söka den här tjänsten!

Utvecklingsteamet på ETC jobbar tätt tillsammans och nära de olika verksamheterna inom ETC-företagen. Teamet bestämmer till största del vilka teknologier och lösningar som ska användas. Vi underhåller och utvecklar ETC:s sajter som www.etc.se, play.etc.se och etcel.se samt underhåller och utvecklar flera interna system. Vi integrerar med många olika system, t.ex. betalningssystem, nyhetsbrev och CRM.

Alla utvecklare är fullstack och vi ser till att alla är inkluderade och insatta i våra olika system.

Nu söker vi dig som är särskillt intresserad av DevOps och systemadministration för att hjälpa oss att stärka vår IT-infrastruktur. Vi söker dig som gillar tanken på att vara med och skapa en modern utvecklingsmiljö baserad på sådant som microservices, containers och kubernetes. 

Trivs du att få arbeta med en hög nivå av frihet, eget ansvar samt bra gruppsamarbete i ett litet utvecklingsteam inhouse?
Är du trött på att vara konsult och vill vara med och bygga system som gör världen lite klimatsmartare och jämlikare istället?
Gillar du tanken på att drifta alltifrån en tidningswebb till en app som följer produktionen av biokol i vår solpark? 

Då ska du söka det här jobbet!

 

Grundläggande krav
God erfarenhet av Linux eller andra UNIX-system
Erfarenhet av containers
Erfarenhet av backend-utveckling 
 

Meriterande
Docker
Systemadministration
Kubernetes
PHP
Git
ReactJS
 

Vi gillar socialism, klimatkamp, kodande och kaffe.
Vi har kollektivavtal.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.

Placering
På Södermalm i Stockholm.

Har du frågor om tjänsten?
Skicka ett mejl till jobb@etc.se.

Ansökan
Mejla CV och en kort presentation av dig till jobb@etc.se. Sök idag, tjänsten tillsätts snarast möjligt. Vi intervjuar kandidater löpande tills vi hittar rätt person för jobbet.

Om oss
ETC ger ut de rödgröna dagstidningarna Dagens ETC och ETC Göteborg samt nyhetsmagasinet ETC och tidningen Kloka hem. Vi tror på mediemångfald och på att fri journalistik är en grundbult i en demokrati.

Vi är ett non profit-företag där allt överskott går tillbaka till verksamheten.

Företaget har ett tydligt jämställdhets- och mångfaldsperspektiv. Det praktiserar vi även vid rekrytering.