jobba hos oss.

2018-10-26 09:03
Puffetikett
Dagens ETC

ETC söker IT-projektledare

Vill du vara med och bygga upp framtidens radikala medieplattform? Har du erfarenhet av webbutveckling eller annan systemutveckling? I så fall är det här jobbet för dig!

Vi behöver dig som vill leda vår IT-avdelning, där vi både utvecklar nya digitala produkter och tjänster och arbetar med stödjande IT för våra andra verksamheter.

Vi är flexibla med hur den här tjänsten ska utformas, så sök gärna även om du är osäker på om du har rätt kvalifikationer! Om du har djup teknisk kunskap kommer du att bli en integrerad del av utvecklingsteamet. Om din styrka istället ligger inom projektledning så finns det möjlighet att forma rollen åt det hållet.

Exempel på teknologier vi har i vår stack är Node, Docker, Python, React, MySql och PHP/Drupal.

Våra utvecklare är inte uppdelade i exempelvis backend/frontend eller på något annat sätt, utan vi arbetar tillsammans som fullstackutvecklare och försöker sprida kunskapen mellan oss.

Som IT-projektledare är du bryggan mellan IT och resten av organisationen. Du behöver kunna kommunicera väl både med teknisk och icke-teknisk personal, och du får inte vara rädd för att ta initiativet och säga vad du tycker. Du ansvarar för att hålla många projekt i rullning samtidigt och för att se till att utvecklingsteamet hela tiden arbetar på det som är verksamhetens högsta prioriteringar.

Vi har kollektivavtal.

Placering
På Södermalm i Stockholm.

Har du frågor om tjänsten?
Skicka ett mejl till jobb@etc.se.

Ansökan
Mejla CV och en kort presentation av dig till jobb@etc.se. Sök idag, tjänsten tillsätts snarast möjligt.

Om oss
ETC ger ut de rödgröna dagstidningarna Dagens ETC och ETC Göteborg samt nyhetsmagasinet ETC. Vi tror på mediemångfald och på att fri journalistik är en grundbult i en demokrati.

Vi är ett non profit-företag där allt överskott går tillbaka till verksamheten.

Företaget har ett tydligt jämställdhets- och mångfaldsperspektiv. Det praktiserar vi även vid rekrytering.