Jenny Damberg slår ett slag för den släta och stunsiga falukorven, med tre olika recept.
Bild: Jenny DambergDagens ETC
Slät, stunsig – men för många en begränsad råvara. Testat med kimchi? Eller sätta smakerna i popcorn?
        Text och bild
Vill du fortsätta?
          Bli prenumerant på Dagens ETC!
          Om du redan är det
          
            loggar du in här
          .
        
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Gör som över 29 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
POPULÄRT VAL: Läs hela hösten
Vill du läsa hela hösten till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
 
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
        Text och bild
Kommentarer
Den här konversationen modereras enligt ETC:s communityregler. Läs reglerna innan du deltar i diskussionen. Tänk på att hålla god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Olämpliga inlägg kommer att tas bort och ETC förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.