
På restaurang får glassen gärna vara extravagant, men hemma i soffan ska den inte fordra något. Jenny Damberg ger recept på en mjukglass på kondenserad mjölk med Coupe Colonel.
Bild: Jenny Damberg (montage)Dagens ETC
Brynt smör och salvia och rosmarin och kärv grapefruktsorbet. Det är glass för restaurang. På hemmafronten räcker det mer än väl med crunch, sås, sött, kallt – och sprit.

Text och bild
Vill du fortsätta?
Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Gör som över 24 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.
POPULÄRT VAL: Läs hela sommaren
Vill du läsa hela sommaren till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.
Betala per år
Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Text och bild
Kommentarer
Den här konversationen modereras enligt ETC:s communityregler. Läs reglerna innan du deltar i diskussionen. Tänk på att hålla god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Olämpliga inlägg kommer att tas bort och ETC förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.