Hoppa till innehållet

ETC Göteborg

Tre mellanchefer och ett öppet kontorslandskap på Hagateatern

Hur gör man som hr-person om man måste sparka en medarbetare i ett öppet kontorslandskap? Det var en av alla frågor som dök upp under skapandet av pjäsen.
Hur gör man som hr-person om man måste sparka en medarbetare i ett öppet kontorslandskap? Det var en av alla frågor som dök upp under skapandet av pjäsen. Bild: ETC Media

Dagens ETC.

Hagateaterns nya pjäs utspelar sig i ett öppet kontorslandskap Tre mellanchefer försöker navigera sig i sitt nya kontor, men avsaknaden av dörrar och innerväggar ställer till det för dem. I morgon är det premiär för Hagateaterns uppsättning om livet i ett öppet kontorslandskap.

Fotografen står på en hög stege och lutar sitt långa objektiv över de tre skådespelarna som ligger huller om buller i ett bollhav. När ETC Göteborg besöker teatern är det en vecka kvar till premiären och på dagens schema står repetitioner och fotografering. Den lilla scenen har omvandlats till ett kontorslandskap i miniformat med låga träväggar. Karaktärerna kan röra sig mellan kaffeautomaten, toaletterna – och så detta bollrum som de inte riktigt förstår syftet med.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka

Från

Provläs alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Avsluta när du vill.

Betala per månad – halva priset

Från

Du får halva priset första månaden. Avsluta när du vill.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser