Hoppa till innehållet

Kultur & Nöje

Så tar du hand om skörden och laddar med höstsmaker

Bild: Bild: Press, Katie Workman/AP/TT

Dagens ETC.

Odlingssäsongen går mot sitt slut och nu är det är dags att ta hand om allt du förhoppningsvis har skördat. Bok­aktuella Jenny Neikell tipsar om hur du gör – och vilka säkra kort du som nybörjare ska satsa på nästa säsong .

Med sina böcker om fermentering gjorde Jenny ”Surtanten” Neikell den gamla konserveringsmetoden populär igen för några år sedan. Nu är hon aktuell med boken ”Taylor och Surtanten, odla grönsaker och fyll ditt skafferi”, tillsammans med trädgårdsmästaren John Taylor.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt i 3 mån

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser
00:00 / 00:00