Hoppa till innehållet

Den goda maten

Så gör du succé med konserver i köket

Jenny Damberg
Jenny Damberg

Dagens ETC.

De rymmer mycket smak, de kostar lite och de minimerar den egna insatsen. Dessutom håller de i evighet. Konserver är inte lösningen på allt – men på väldigt mycket. Det vet Jenny Damberg som är aktuell med kokboken ”Den nya skåpmaten – gott och hållbart ur burk och tetra”.

Bland de få saker som säljer bättre i kris finns kondomer, och konserver. Orsaken är förmodligen både ekonomi och psykologi. Det är billigt, men också tryggt, att fylla på lagret. Man står rustad.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka

Från

Provläs alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Avsluta när du vill.

Betala per månad – halva priset

Från

Du får halva priset första månaden. Avsluta när du vill.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser