Hoppa till innehållet

ETC Stockholm

Plantbaserat är framtiden

ETC Stockholm

Han beskrivs som köttälskaren som tvärvände och blev vegan. Stjärnkrögaren Maximilian Lundin har bland annat Franska Matsalen, Gyldene Freden och Sjömagasinet på meritlistan, idag driver han snabbmatsrestaurangen The Plant i Skanstulls nya matsatsning Teatern.

Byggd som en amfiteater sträcker sig sittplatserna runt de nio stjärnkrögarnas kök. Atmosfären känns som en blandning av ett universitetsbibliotek en sen kväll och en modern, hipp restaurang. Svart och trendigt avskalat. Bland krögarna återfinns några av Sveriges största namn: Stefano Catenacci, Marco Baudone, Claes Grännsjö och Maximilian Lundin.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC Stockholm!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt i 3 mån

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln