Mat
Nya trenden: Mjölksyrade grönsaker
Dagens ETC.
Dagens stora trend efter surdegsbrödet och den hemstoppade korven är mjölksyrade grönsaker.
Det finns ett ökande intresse för äkta, naturligt mathantverk. Att syra själv är en process som tar tid, och tid är det dyrbaraste vi har, säger folkhälsovetaren Jenny Neikell.
BRA JOURNALISTIK ÄR INTE GRATIS
Gillar du det du läser?
Swisha en peng till: 1231480870
Vill du fortsätta läsa?
Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det
loggar du in här
.
JUST NU: Prova en vecka utan kostnad
Från
0 kr
Beställ här
Lås upp alla låsta artiklar en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.
Beställ här
Läs digitalt i 3 mån
Från
99 kr
Beställ här
Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.
Beställ här
Betala per år
Från
1599 kr
Beställ här
Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.
Beställ här