Hoppa till innehållet

TV

Historieätarna tillbaka med 1500-talsbäver och mjöd

Bild: Bild: Jesper Ei Karlsson/SVT

Dagens ETC.

Vad sägs om lite kokt bäver och surmjölksost? Kanske en kall riskant med chokladpudding till efterrätt? Ikväll är Historieätarna tillbaka.

Vad sägs om lite kokt bäver och surmjölksost? Kanske en kall riskant med chokladpudding till efterrätt på det? Tittarsuccén Historieätarna är tillbaka. På säsongens meny står bland annat djupdykningar i matkulturen på Vasatiden och 1960-talet.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt i 3 mån

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln