Hoppa till innehållet

TV

Historieätarna tillbaka med 1500-talsbäver och mjöd

Bild: Bild: Jesper Ei Karlsson/SVT

Dagens ETC

Vad sägs om lite kokt bäver och surmjölksost? Kanske en kall riskant med chokladpudding till efterrätt? Ikväll är Historieätarna tillbaka.

Vad sägs om lite kokt bäver och surmjölksost? Kanske en kall riskant med chokladpudding till efterrätt på det? Tittarsuccén Historieätarna är tillbaka. På säsongens meny står bland annat djupdykningar i matkulturen på Vasatiden och 1960-talet.

Lotta Lundgren, Erik Haag och experten Richard Tellström äter sig vidare genom århundradena. I kväll är det premiär för andra säsongen av Historieätarna och första programmet handlar om maten under romantiken på 1800-talet. Det är den tid som dagens svenska matkultur har sitt ursprung i berättar Richard Tellström. En hel del av maten kommer att kännas välbekant.

Vill du fortsätta?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Gör som över 24 000 andra – registrera ett konto på etc.se. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.

POPULÄRT VAL: Läs hela sommaren

Från
99 kr för 3 mån
Beställ här

Vill du läsa hela sommaren till superpris? Prova 3 månader för 99 kronor. Ingen bindningstid.


Betala per år

Från

Du kan spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln