Hoppa till innehållet

Kultur & Nöje

Enkel vegomagi med höstens råvaror

I kokboken ”Vego med fem ingredienser” ger Maria  Zihammou tips på goda  maträtter som kan lagas  med få råvaror.
I kokboken ”Vego med fem ingredienser” ger Maria Zihammou tips på goda maträtter som kan lagas med få råvaror. Bild: Bild: Press

Dagens ETC.

Hösten är här och festliga grillkvällar byts mot vardag. Men hur slipper vi tråkig middagsmat och stressigt storhandlande? Matskribenten Maria Zihammou tipsar om säsongens råvaror, med mycket smak och inspiration från Marocko.

Med kokboken ”Vego med fem ingredienser” guidar Maria Zihammou oss tillbaka till den enkla, goda vardagsmaten med få råvaror. Nu till hösten kan vi passa på att frossa i rödbetor, svamp och pumpa.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka

Från

Provläs alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Avsluta när du vill.

Betala per månad – halva priset

Från

Du får halva priset första månaden. Avsluta när du vill.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser