Hoppa till innehållet

ETC Stockholm

Ekologiskt – ett sätt att tänka

Bild: Bild: Sofia Sofroniadou

ETC Stockholm.

Ekologisk mat är på frammarsch i Stockholm, i början av december öppnade inte mindre än två nya snabbmatsrestauranger som serverar 100 procent ekologisk mat.

För drygt ett och ett halvt år sedan öppnade den familjeägda restaurangen Kalf & Hansen vid Mariatorget. Hållbarhetsperspektivet genomsyrar restaurangens koncept. Och nyligen, efter att ha haft öppet i drygt 18 månader, öppnade ytterligare en Kalf & Hansenrestaurang i Hammarby Sjöstad. 

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC Stockholm!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt i 3 mån

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln