Hoppa till innehållet

Krönika

Andres Lokko: Var är Sveriges Led by Donkeys?

Andres Lokko
”Med stringens och humor utövar de civil olydnad där den behövs som allra mest”, skriver Andres Lokko om den brittiska aktivistgruppen ”Led by Donkeys”.

”Med stringens och humor utövar de civil olydnad där den behövs som allra mest”, skriver Andres Lokko om den brittiska aktivistgruppen ”Led by Donkeys”.

Bild: Matt Dunham/AP/TT

ETC nyhetsmagasin

M.I.A. har sällat sig till den allt längre listan av folk som har snurrat bort sig allra längst ute i konspirationsteori-velodromen. Allt medan ”Led by Donkeys” går från klarhet till klarhet. Med stringens och humor utövar de civil olydnad där den behövs som allra mest.

Det här är en krönika.
Det är skribenten och inte ETC nyhetsmagasin som står för åsikten.

Mitt under ett kampanjmöte med Nigel Farages nybildade parti Reform UK tidigare den här veckan sänktes långsamt ett stort foto av Vladimir Putin – med texten ”I Love Nigel” – ner bakom Farage. ”Who put that there?”, skrek genast den lika överrumplade som ilskna Brexit-fanatikern.  

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det loggar du in här .

Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Teckna en årsprenumeration på ETC nyhetsmagasin.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Kommentarer

Den här konversationen modereras enligt ETC:s communityregler. Läs reglerna innan du deltar i diskussionen. Tänk på att hålla god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Olämpliga inlägg kommer att tas bort och ETC förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.