Krönika
Ann-Helen Meyer von Bremen: Det persiska underverket: Dill


Dillen är en av våra allra äldsta örtkryddor.
Bild: ShutterstockETC nyhetsmagasin
Dillvippans fana borde hållas högt. Och våga använda den till annat än fisk och skaldjur.
Råvaran är ETC nyhetsmagasins guide till sånt som växer på våra breddgrader. I dag är det alltså dags för dill.
Det är skribenten och inte ETC nyhetsmagasin som står för åsikten.
Vill du fortsätta?
Bli prenumerant på ETC nyhetsmagasin!
Om du redan är det
loggar du in här
.
Prova en vecka utan kostnad
Lås upp alla låsta artiklar från ETC Nyhetsmagasin en vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.
3 mån för bara 29 kr
Starta året med ETC nyhetsmagasin - läs i hela tre månader för bara 29 kr. Ingen bindningstid.
Tidningen i brevlådan varje fredag
Vill du ha papperstidningen i brevlådan? Nu får du tre månader för bara 295 kronor - därefter ordinarie pris. Ingen bidningstid.
Ämnen i artikeln
Kommentarer
Den här konversationen modereras enligt ETC:s communityregler. Läs reglerna innan du deltar i diskussionen. Tänk på att hålla god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Olämpliga inlägg kommer att tas bort och ETC förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.