INFO OM ETC.

2020-10-23 14:55
Puffetikett
Info om ETC

Vill du läsa granskningarna som skakar om Sverige?

Jag brukar säga att alla borde pröva Dagens ETC. Men nu menar jag det mer än vanligt. Ja, nu menar jag det faktiskt mer än någonsin. Du vill verkligen inte missa det vi kommer att publicera närmaste tre veckorna.

Det handlar så klart om att vi kommer att ge drygt 10 000 prenumeranter en USA-bevakning som inte springer efter alla andra. Men så är det andra saker som jag just nu måste vara lite mer hemlighetsfull kring. Riktigt tunga granskningar – av det slag som kommer att leta sig rakt in i samhällsdebatten, förändra den.

Det här gör mig stolt. För nu får jag verkligen visa upp hur mycket kraft vi har fått som organisation, tack vare att fler läsare har börjat betala för tidningen och drygt 800 personer dessutom har valt att engagera sig i vår pågående insamling.

Om du funderar på att kanska testa så gör det nu. Tycker du inte att de här granskningarna – och allt annat i tidningen – svarar upp mot mina löften, kan du ju bara avsluta. Men jag hoppas att du ska se vad vi är kapabla till. Dagens ETC är kanske inte störst. Men vi kan flytta berg med hjälp av prenumeranter och crowdfundare.

39 kronor. Det är vad den här journalistiken kostar. Om du väljer att bli digital prenumerant och betala per vecka.

Vill du vara med och bidra till Dagens ETC:s insamling och få en t-shirt om du skänker 1000 kronor eller mer?

• Donera ett engångsbelopp
• Bidra med en slant varje månad under ett år
• Ge bort en eller flera prenumerationer

Du kan också swisha valfritt belopp till 123 401 87 68.